> Минская область > Столбцовский район > деревня Сула
Сула. Хозяйственный двор Ленских

Что посмотреть в Суле

Сула. : Достопримечательности | фото отдельных памятников

Сула.  Хозяйственный двор Ленских

Сула.  Пейзажи

Комментарии

I am fascinated by these pictures and can\'t help but wonder if my family has any link to the Lenskis that lived here. As far as I know, my Lenski ancestors were from East Prussia -Passenheim, Ortelsburg (which is now in Poland and called Pasym).Do you know the history of this place? Any information would be welcome. Thank you....
Старыя краявіды, яшчэ не папсаваныя цывілізацыяй у гэтым глухім і старажытным куточку. Чаго толькі вартыя старыя прысады на былым гасцінцы да сядзібы! ...
Толькі не накіроўвайцеся ў Сулу праз веску Целяшава-калі не угразнеце ў мясцовых балотах дык даедзеце да разбуранага маста, які на мапах адзначаны чамусці які існуючы. Гледзячы по стану, мост разбураны ўжо даўно і праехаць паўз брод можна толькі на трактары. Затое убачаце руіны старой капліцы-пахавальні Ленскіх, а таксама старыя стогадовыя прысады, яшчэ не вырубленыя і дзівосныя по прыгажосці ама...