> obwód grodzieński > rejon woronowski > miasteczko Żyrmuny

Żyrmuny na mapie

Жырмуны Жирмуны Żyrmuny Žyrmuny Zyrmuny Zhirmuny Zirmuny Zhyrmuny

Żyrmuny. : Zabytki i atrakcje | zdjęcia

Żyrmuny.  Kościół Znalezienia Krzyża Św.

Żyrmuny.  Krajobrazy

Wiadomości

Мой прадед, согласно памяти.народа, родился в Жирмунах в 1904 году. Его фамилия Пашкевич. Его отец, вероятно, мог жить в том же городе или селе Нефть близ Жирмун (или Не..ти) в 1850-1860 годах. Возможно, он был католиком, но кто-нибудь знает, была ли в этом районе православная церковь. И могли ли быть ссыльные из этой местности в 1907 г....
Mieszkaja ludzi z takim nazwiskiem w tych miejscowosciach, Pan latwo moze sie z nimi zapoznac, musza byc Pana krewnymi....
Mój ojciec miał na imię Adolf i mieszkał we wsi Kierbedzie. proszę o kontakt na meil koka42@wp.pl...
moj dziadek mal na ime jozef kierbedz pochodzil ze wsi kierbedzie mial synow antoniego ,adolfa piotra i jana jesli ktos zna losy tych rodzin prosze o kontakt ...
Prosze o Pomoc w odszukaniu mojch korzeni rodowych
Jestem wnukiem Juliana Romanowskiegoi synem Heleny ur. w Pożyżmie