> obwód miński > rejon stołpecki > miasteczko Derewna
Derewna. Krajobrazy
Derewna

Derewna - zabytki | zdjęcia

Derewna. : Zabytki i atrakcje | zdjęcia

Wiadomości

Я ищу родственницы семьи Галец, Татулиньский, Вежбицкий. На этом кладбище похоронен мой дед Галец имени не я помню. Может быть кто-то мог бы поискать и заснять. Пожалуйста о какое-либо известие. Моя бабушка Екатерина Галец родилась в Дэрэвне 1925 года, может быть кто-то её помнит? Каждая ценная информация. Я благодарю за помощь.
Ja też szukam kogoś z Derewnej. Tam wychowała się moja babcia. Szukam kogokolwiek mieszkającego w Derewnej. Planuję tam podróż. ...
Dziękuję za zdjęcia. Po tych ulicach chodziła moja Babcia, w tym kościele się modliła. Dzięki tym zdjęciom zobaczyłam świat, o którym Babcia mi opowiadała, za którym tęskniła....
Bardzo chciałabym nawiązac kontakt z rodziną mojego dziadka Antoniego Sieńko.Z tego co mi wiadomo to w Derewnie mieszkają potomkowie rodziny Sieńko ,niestety nie mam z nimi kontaktu...

Możliwe warianty:
Дзераўная Деревная Derewna Dzieraŭnaja Дзераўное Dzieraunaja Darevnaya Derewnoje Derevno Деревное Derevnoje Dzieraunoje Derewnoje