> Vilnius county > Trakai district municipality > Rūdiškės village
Rūdiškės. In the village

Rūdiškės. : Places of interest | selected photos

Rūdiškės.  In the village

Rūdiškės.  Catholic church of the Sacred Heart of Jesus

Rūdiškės.  Landscapes

Comments

Bożena Latoszek czy możesz coś więcej powiedzieć o swoich dziadkach Genowefie i Bolesławie Radzikowskich o ich dzieciach albo o rodzicach dziadków . czy w Twojej rodzinie ktoś wspominał o Takiej osobie jak Hipolit Radzikowski, Elżbieta Radzikowska z domu Kozłowska. abo takie nazwisko jak Kawa? pozdrawiam Mariusz Radzikowki...
Do Ryszarda Kornijów. Zgadza się drogi Kuzynie. Nasze Babcie były siostrami. Moja Tofa Zajączkowska mieszkała w Lidzbarku. Twoja Helena, jeżeli dobrze pamiętam w Pasłęku i była na pogrzebie mojej Babci. Tworze drzewko genealogiczne niestety brak wielu faktów. To co złożyłem do kupy Możesz znaleźć na "My Heritage" ...
Witam serdecznie, szukam informacji o rodzinie Daukszewicz mieszkających do roku ok 1945 we wsi (zaścianku)Miodowarce. Mój teść Stanisław Daukszewicz ur.1919r prowadził tam gospodarstwo rolne. Rodzice Stanisława: Dominik Daukszewicz ur.1890? i Weronika zd.Leszczyńska mieli 4 dzieci: Zofia ur.1912r,Weronika,Wanda ur.1918r, i Stanisław ur 1919r. Ojc...
Witajcie Darku i Tadeuszu,
chyba jeteśmy spokrewnieni. Moja babcia Helena z domu Putis miała rodzeństwo: Marię (po mężu Jankowska, zamieszkała w Bartoszycach), Jana (mieszkał Świebodziniee, juz nie żyje), Rozalię (po mężu Boguszewska) i Teofilę (Zajączkowska). Rozalia i Teofila mieszkali w Lidzbarku. Chyba sie zgadza? <...
Witaj martingalus . Za mało podałes informacji odnośnie swojej babci, gdzie mieszkali w gudziszkach, rudziszkach, jakie miała rodzeństwo, coś bliższego na temat babci i jej rodziny. Prawdopodobnie nie posiadasz tej wiedzy a na podstawie przekazanych informacji trudno jest coś ustalić. Może uda ci się coś pogłębić i zdoby&#...