> Grodna region > Iŭie county > Surviliški village

Surviliški on the map

Witam - szukam akty zgonu:
- Antoni Rutkowski - ur. 1880 Krepa- Zmarł ok. 1945-1948.
żona:
- Marianna Rutkowska - ur. 1871 zmarła w latach 1947-1948.

Obaj zostali pochowani na cmentarzu w diecezji Mstibov w obwodzie grodzieńskim obwodu wołkowskiego. Będę wdzięczny za pomoc.
Kontakt: Email: rafallukasz@yahoo.ie
Pozdrawiam
żona:

Pozdrawiam
Panie Piotrze, nie wiem, kiedy Surwiliszki były na Litwie-chyba kilka wieków temu. Przed wojną należały do woj. Nowogródzkiego Polski.
Podaję kontakt do ks. Wiktora Subiela, który jest proboszczem w Trabach i Surwiliszkach. Ks. Wiktor jest Polakiem rodem z Ostrowca na Godzieńszczyźnie, jest absolwentem I rocznika grodzieńskiego seminarium....
Panie Witoldzie, wątpię, aby ktoś w surwiliszkach korzystał z Internetu. Podaję kontakt do ks. Wiktora Subiela, który jest proboszczem w Trabach i Surwiliszkach. Ks. Wiktor jest Polakiem rodem z Ostrowca na Godzieńszczyźnie, jest absolwentem I rocznika grodzieńskiego seminarium. Tel. na plebanię 0-0375 (kierunek Białoruś) 1595 32 107
Jestem wnuczką Edwarda Alencynowicza, prawnuczką Bronisława Alencynowicz ur 1905 w Klewicy( syna Antoniego Alencynowicza i Elżbiety Alencynowicz z domu Nagórska) i Anastazji Alencynowicz(z domu Trubieka) ur w 1914r w Girewicze pow. Iwa woj. nowogródzkie(córka Jana i Petruneli Kudzin). Poszukuję jakichkolwiek informacji!!!! ...