> Óöÿíñê³ ïàâåò > Ìàëÿöê³ ðà¸í > â¸ñêà ³äçåí³øê³
³äçåí³øê³. Çàì÷ûø÷à

³äçåí³øê³ - ôîòà ³ ïîìí³ê³

Ìàã÷ûìûÿ âàðûÿíòû:
³äçåí³øê³ Âèäåíèøêÿé Widzieniszki Videniškiai Âèäåíèøêè

Êààðäûíàòû:

Øòî ïàãëÿäçåöü ó ³äçåí³øêàõ

³äçåí³øê³. : Àäìåòíàñö³ | ôîòà âûáðàíûõ ïîìí³êà¢

³äçåí³øê³.  Çàì÷ûø÷à Çàì÷ûø÷à

Âûãëÿä çàì÷ûø÷à ¢ ³äçåí³øêàõ ç âûøûí³ ïòóøûíàãà ïàë¸òó

³äçåí³øê³.  Êàñö¸ë Ñâÿòîãà Ëà¢ðýíö³ÿ ³ êëÿøòàð à¢ãóñòûíࢠÊàñö¸ë Ñâÿòîãà Ëà¢ðýíö³ÿ ³ êëÿøòàð à¢ãóñòûíà¢

Êàñö¸ë Ñâ. Ëà¢ðýíö³ÿ ¢ ³äçåí³øêàõ. Áàêàâû ôàñàä, ôðàãìåíò

³äçåí³øê³.  Ìîã³ëê³ ñòàðûÿ êàòàë³öê³ÿ Ìîã³ëê³ ñòàðûÿ êàòàë³öê³ÿ

Áðàìà íà ìîã³ëêàõ ó ³äçåí³øêàõ