> Гродненская область > Ошмянский район > деревня Цуденишки

Цуденишки на карте

Цудзенішкі Цуденишки Cudzeniszki Cudzieniški Tsudenishki Cudzieniszki

Что посмотреть в Цуденишках

Цуденишки. : Достопримечательности | фото отдельных памятников

Цуденишки.  Костёл Святого Апостола Якова

Комментарии

ks Proboszcza w Cudzeniszkach proszę o jakieś dane pochowanej mojej Babci Wiktorii Downarowicz i jej córki Wandy...
Proszę o wiadomość w sprawie pochowanych na cm w Cudzeniszkach Wiktorii Downarowicz i jej córki Wandy Downarowicz...
Mój Ojcicec pochodził z tej miejscowosci Sergiusz Szwedko Syn Jegora ur 15.09.1941r wyemigrował z 55/56 do Polski Шведкa Сергиуш .Problem mam z literówką bo koncówka nazwiska jest O a wszedzie w dokumentach czy to z 55 r czy juz karta repatracyjna jest Szwedka.dziwne ale takie czasy były...
Henryk Sniezko z Hanewa pobliżu Rzuki i Janowo. Mój e-mail: gssnezko@ya.ru Mój SKYPE henryk98. U mnie są dostępne dane na całej linii. Chcesz wyjaśnić dokładniej co Cię interesuje. Daj mi znać, a ja dam odpowiedź na nurtujące pytania....
W pobliskim Haniewie i Żukach mieszkali moi prapradziadowie: Antoni Gabryjałowicz i Edwarda Gabryjałowicz z Wasilewskich. Może żyją tam jeszcze rodziny noszące to nazwisko? Czy w Cudzeniszkach jest cmentarz? Wybieram się na Białoruś w poszukiwaniu śladów moich przodków....