> obwód witebski > rejon głębocki > wieś Udział
Udział. Kościół Niepokalanego Poczęcia NMP i klasztor Franciszkanów

Udział. : Zabytki i atrakcje | zdjęcia

Udział.  Kościół Niepokalanego Poczęcia NMP i klasztor Franciszkanów

Udział.  Dwór gospodarczy

Witam,
swietna strona !Niestety nie udalo mie znalezc zadnej informacji dot. miejsca zwiazanego z moja rodzina - Rodziewszczyzny.
Pozdrowienia,
Andrzej

Великолепный храм, поражающий христианина внутренним убранством, умиротворенностью и доброжелательностью монахов. И там не важно, кто ты - католик, православный или мусульманин. В этом костеле, как нигде больше, чувтсвуешь себя рядом с Богом. ...
Witam serdecznie !!!
Jestem zaskoczony i wzruszony wyglądem kościoła w Udziale. Chciałbym odwiedzić wraz z Rodziną miejscowość Udział . Czy można by dostać kontakt mailowy ?)z Klasztorem Franciszkanów.
Вельмі дагледжаны і ахайны касцельчык. Знаходзіцца на шляху ў Мосар. Раю не абмінуць яго, едучы по гэтым маршруце. ...