> Minsk region > Niaśviž county > Vialikaja Lipa village
Vialikaja Lipa. Landscapes

Vialikaja Lipa - travel guide - photos and attractions

The first written mention: 1528

Вялікая Ліпа Великая Липа Wielka Lipa Vialikaja Lipa Вяліка Ліпа Wielka/Wielkie Lipa

Vialikaja Lipa. : Places of interest | selected photos

Vialikaja Lipa.  Orthodox church of the Protection of the Holy Virgin Orthodox church of the Protection of the Holy Virgin

Orthodox church of the Protection of the Holy Virgin in Vialikaja Lipa

Comments

На апошнім здымку (А.Паўлоўскай), падобна, рэпрадукцыя фатаграфіі Яна Булгака, які наведваў Вялікую Ліпу. Калі гэта дакладна так, варта пазначыць імя і час фотаздымка. ...
И здравствуйте еще раз. Рекомендую немедленно правильно указать авторство. ...
Здравствуйте, Максим. Вы поставили неправильные копирайты. Вы использовали мои фото в своих личных целях. Считаю это нарушением авторских прав. ...
Jeszcze w1863 r. kościół w Lipie należał do parafii rzym-kat. Snów, później była to cerkiew prawosławna ...
Цікава тое, што бальшавікі, разбурыўшы асноўны сядзібны будынак, захавалі гаспадарчыя побудовы, і нават да гэтай пары (!) некаторыя з іх выкарыстоўваюцца для тых жа патрэб, што і стагоддзе таму. Сядзіба гэта разам з тузінам другіх знаходзіцца ў ваколіцах Нясвіжа. На маю думку было б цікава аднавіць накаторыя з іх, паказваючы турыстам пасля наведвання нясвіжскага замку па далейшым працягу маршрута....