> Grodna region > Ašmiany county > Halšany market town
Halšany. Chapel (ruins)

Coordinates:

What to see:

Halšany. : Places of interest | selected photos

Comments

Dobry Wieczór, czy jest jakaś opcja lub miejsce gdzie można znaleźć informację na temat osób urodzonych w Holszanach pod koniec XIX wieku? Mój pradziadek się tam urodził, ale na próżno szukać dodatkowych informacji i źródeł, o jego pochodzeniu, rodzinie etc. ...
Proszę o pomoc. Szukam informacji o ppor. rez Bronisławie Bona - w latach ok 1936-1940 był nauczycielem w Holszanach. Został zabity w Katyniu. Jestem jego krewnym i szukam informacji o Nim. proszę opomoc...
Proszę o pomoc. Dowiedziałem się że w latach 30tych XXwieku w Holszanach była szkoła w której uczył mój wójek BRONISŁAW BONA. Był Ppor. rez.- syn Franciszka i Katarzyny, ur. 24 XII 1914 w Iwcu, pow. tucholski. Absolwent seminarium nauczycielskiego w Tucholi (1936) i SPRPiech. w Zambrowie. Nauczyciel w Holszanach, pow. oszmiański, woj...
Может кто-то помнит или знает информацию про Станислава Закревского и Агнешку Закревскую? Они жили в Гольшанах. Станислав работал столяром....
Hello, my grandmother was born there perhaps we could exchange some information... ...